Fri fragt ved køb over 499 kr.

ABRAU DURSO HISTORIEN

150 år på den lyse side af russisk historie

Abrau Historien : https://www.youtube.com/watch?v=AqwqOqiTTWY

Et rigtigt hjem har et solidt historisk fundament. For os er historie særlig vigtig, da dette er den bedste garanti for vinproducenternes dygtighed og kvaliteten af ​​den mousserende drik, de skaber           

                          

Den specifikke ejendom Abrau-Durso blev grundlagt for 150 år siden ved dekret af kejser Alexander II. I 1870, på de hvide kalksten skråninger i søen Abrau, blev den ideelle terroir åbnet for at skabe mousserende og stadig vin, og de første vinstokke af klassiske europæiske druesorter dukkede op. Det var her den russiske champagneskole blev oprettet, i hvilken udviklingen både russiske og franske specialister gav et enormt bidrag. Det legendariske brand "Abrau-Durso" blev født her, som i 150 år har været synonymt med den bedste mousserende vin fra Rusland!

Alt om russisk mousserende vin

"Abrau-Durso" blev grundlagt i 1870 ved dekret af den russiske kejser Alexander II på et malerisk sted i det sydlige Rusland på bredden af ​​søen Abrau. Først blev der produceret stille vine i Abrau-Durso, efterfulgt i 1896 af den første cirkulation af mousserende vine, som derefter skabte vinhusets herlighed. Mousserende vin fra kældrene i Abrau-Durso var den russiske aristokratis yndlingsdrink, den blev serveret ved bordet til de russiske kejsere, senere generalsekretærer og pryder nu de ceremonielle modtagelser i Kreml.

Victor Dravigny (1905)          

                                                                             

En ny fase i udviklingen af champagneproduktion begyndte med en invitation til stillingen som den øverste vinproducent-champagne på franskmanden Victor Dravignys gård. Denne mand arbejdede i Abrau-Durso i den svære periode for Rusland og økonomien fra 1905 til 1919. For sine succeser modtog han to priser fra Nicholas II - i 1909 (et guldur med en guldkæde) og i 1913 (på en udstilling i Skt. Petersborg - en gylden cigaretkasse med en diamantørn).

Abrau Durso i vores tider

Det russiske vinhus Abrau-Durso blev den officielle leverandør af spillet i Sochi 2014
160.000 mennesker besøgte Abrau-Durso-vingården i Krasnodar-territoriet i løbet af sæsonen. Dette er den mest besøgte vingård i Europa. Abrau-Durso udvikler aktivt turisme i Abrau-Durso: 2 hoteller, flere restauranter og en unik ChampagneSpa er allerede åbnet.

Terroir - klimasystem

Terroir (fransk terroir) er en unik kombination af naturlige faktorer (jord, klima, udsættelse for skråning, vindros, økosystem), der bestemmer vinens art og egenskaber og påvirker dens karakter og personlighed.

Ifølge eksperter er de lokale forhold i Abrau-Durso unikke og i nogle henseender mere gunstige end i Champagne selv.

Terroiret i Abrau-Durso er:

Vinden steg
Rigdom af naturlige elementer i jord,
Unikt mildt klima. 

                          

Vinden steg - en afgørende faktor i terroir
Det er vinden, der bringer toner, noter og aromaer af den omgivende natur til vinmarkerne, som en bestemt buket og stil med regional vin er baseret på. Den rige vindrose fra Abrau-Durso-dalen plukker fra alle sider og blander mange nuancer i en naturlig bjergskål - fra tør græsklædte og blomsterrige aromaer til brak hav og friske sønyancer.

Solpaneler til den mest energiske drik i verden
Sten, der prikker af vingårdernes terroir, fungerer som originale, helt naturlige og miljøvenlige næringsstoffer. Ved at omvende sig under den brændende sol giver de jorden de vigtigste sporstoffer og skaber komfortable betingelser for vækst og modning af bær.

Abrau Historien : https://www.youtube.com/watch?v=AqwqOqiTTWY